استاندار: توسعه شبکه راه های کهگیلویه وبویراحمد در اولویت است +تصاویر

به گزارش ایرنا، یدالله رحمانی عصر چهارشنبه در بازدید از عملیات انفجار دوم اتصال راه های روستایی بخش لوداب شهرستان بویراحمد به جاده ملی پاتاوه به دهدشت اظهار داشت: از بدو ورود به عنوان خدمتگزار مردم این استان اعلام کردم که یکی از برنامه ها توسعه شبکه راه ها اعم از راه های اصلی فرعی و راه روستایی است تا مردم بتوانند از مزایای شبکه راه ها برای سهولت در دسترسی به مناطق مختلف و تامین معیشت و اشتغال استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، یدالله رحمانی عصر چهارشنبه در بازدید از عملیات انفجار دوم اتصال راه های روستایی بخش لوداب شهرستان بویراحمد به جاده ملی پاتاوه به دهدشت اظهار داشت: از بدو ورود به عنوان خدمتگزار مردم این استان اعلام کردم که یکی از برنامه ها توسعه شبکه راه ها اعم از راه های اصلی فرعی و راه روستایی است تا مردم بتوانند از مزایای شبکه راه ها برای سهولت در دسترسی به مناطق مختلف و تامین معیشت و اشتغال استفاده کنند.

وی بیان کرد: در همین راستا با انفجار فاز دوم پروژه راه روستایی کَمَک به امامزاده ولی حسین(ع) در بخش لوداب عملیات این طرح از سوی راهداری وارد فاز اجرایی شد.

رحمانی طول کل این پروژه را 40 کیلومتر اعلام کرد و گفت: با انجام عملیات انفجار و شکافتن مسیر کوهستانی این مسیر به 13 کیلمومتر کاهش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه هشت کیلومتر از این مسیر با هزینه 500 میلیارد ریال اجرایی شد تصریح کرد: طبق برآورد راهداری استان 350 میلیارد ریال برای تکمیل پنج کیلومتر باقی مانده مورد نیاز است.

رحمانی تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده تامین اعتبار لازم این طرح در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح 120 خانوار با جمعیتی بالغ بر 500 نفر در روستاهای کَمکَ و روستاهای امامزاده ولی حسین(ع) بخش لوداب از مزایای این طرح بهره مند خواهند شد.

اخذ مجوز ملی روند اجرایی طرح را سرعت می بخشد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: فاز دوم این پروژه سخت گذر و کوهستانی به طول پنج کیلومتر علاوه بر انجام 2 مورد انفجار شامل خاکبرداری و بهسازی مسیر نیز می شود.

حمیدرضا پیمانجو تصریح کرد: با توجه به احداث چند پل ارتباطی در این مسیر پنج کیلومتری عملیات اجرایی هیچ وقت متوقف نخواهد شد.

وی اخذ کد ملی برای این پروژه روستایی یک مزیت مهم دانست و گفت: تامین اعتبار ملی روند اجرایی طرح را سرعت خواهد بخشید.

پیمانجو بر تلاش شبانه روزی راهداری در بهره برداری از این طرح تاکید کرد و گفت: با توجه به سخت گذر و کوهستانی بودن این مسیر از همه ظرفیت ها برای بهره برداری هر چه سریعتر استفاده خواهد شد.

پیگیری لازم برای تامین اعتبار ملی طرح های روستایی در اولویت است

نماینده مردم بویراحمد و دنا نیز در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار ایرنا بر برنامه ریزی برای توسعه و تکمیل طرح های راه ارتباطی روستاهای بخش لوداب در شهرستان بویراحمد تاکید کرد و گفت: با توجه به بازدیدهای مکرر از این مناطق توسعه راه های ارتباطی در این مناطق در اولویت خواهد بود.

محمد بهرامی با اشاره به تلاش های خوب راهداری و حمل و نقل جاده ای این استان در تکمیل طرح های راهداری بخصوص راه ارتباطی روستاهای لوداب به جاده ملی پاتاوه - دهدشت افزود: با تکمیل این طرح مسیر توسعه روستاهای لوداب هموار تر خواهد شد.

وی اضافه کرد: برای تسریع در روند اجرایی تامین اعتبار ملی این پروژه به صورت ویژه نیز در دستور کار است.

به گزارش ایرنا، منطقه لوداب یکی از مستعدترین مناطق استان به لحاظ توسعه بخش گردشگری، کشاورزی و باغداری و سایر شاخص های توسعه ای است که سال ها در بن بست ارتباطی بوده است.

عمق محرومیت ها در مناطق مختلف استان به خصوص لوداب از گذشته ها به گونه ای بوده که با همه کارهای انجام شده باز هم جای کار و خدمت بیشتر وجود دارد.

بخش لوداب با 128 روستا و 13 هزار نفر جمعیت از مناطق کوهستانی سخت گذر و کمتر توسعه یافته استان کهگیلویه و بویر احمد است.

بدون تردید با توسعه راه های روستایی و سرازیر کردن امکانات به این مناطق محروم اما زرخیز شاهد مهاجرت معکوس، تشویق مردم در این روستاها و حتی کاهش آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

استان کهیگلویه و بویراحمد با داشتن 2 هزار و 232 روستا و با جمعیتی قریب به 315 هزار و 486 نفر ، بیش از 44درصد جمعیت استان را تشکیل می دهد.

بر اساس برآوردها هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راه های اصلی در این استان حدود دو تا سه برابر دیگر استان هاست.

این یک حقیقت است که هر گاه یک فرد روستایی به میزان کافی بهره مند از امکانات و توزیع عادلانه ثروت ها و منابع باشد هیچگاه آن شخص و یا آن کشاورز و دامدار روستایی مجبور به ترک زادگاه خود نمی شود و زندگی ساده و بی آلایش خود را به یک عمر زندگی در سراب کاذب شهرها واگذار نخواهد کرد.

از مجموع حدود 6 هزار کیلومتر راه موجود در این استان بیش از چهار هزار کیلومتر آن راه های روستایی است.

کهگیلویه و بویراحمد 6 هزار و 139 کیلومتر جاده اصلی، فرعی و چهارخطه دارد که از این میزان پنج هزار و 420کیلومتر آن فرعی و روستایی است.

استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی 726هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان ، 17 بخش و یکهزار و 670 روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.

کهگیلویه وبویراحمد با بیش از 16 کیلومتر مربع یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.

نظرات

captcha